Торгова марка
SALSUS
ФАХІВЦІ КОМПАНІЇ ПРОЙШЛИ НАВЧАННЯ І ПІДВИЩИЛИ СВОЮ КВАЛІФІКАЦІЇ В Парма, ДЕ ВИВЧАЛИ ІТАЛІЙСЬКІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА копчення м’яса й ковбас з м’яса В АКАДЕМІЇ Баріллі.
Об’їхавши всю Європу, технологи “SALSUS” відібрали кращі традиційні рецептури і модернізували їх з урахуванням смакових переваг українського народу.
Наша продукція виробляється для ексклюзивних магазинів невеликими партіями і має винятковий і самобутній смак. Невеликий колектив майстерні складається з 10 осіб, які люблять і цінують свою справу. Оскільки “SALSUS” є представником крафтового виробництва в Україні, ми дотримуємося всіх традиційних етапів виготовлення ковбас і делікатесів з застосуванням тільки натуральних інгредієнтів.
Високий рівень якості продукції “Salsus” підтверджує сертифікат державного стандарту «Системи управління безпекою харчових продуктів ДСТУ 4161-2003» і міжнародний сертифікат «Системи менеджменту якості ISO 9001: 2000».
М’ясні вироби “Salsus” – це продукція для справжніх гурманів м’ясних страв з витонченим і традиційним смаком. Той, хто спробував наші крафтові ковбаси, залишається постійним прихильником якісної і дуже смачної продукції