Наша філософія

В ОСНОВІ НАШОЇ ФІЛОСОФІЇ
СТВОРЕННЯ СПРАВЖНЬОЇ ТА ЧЕСНОЇ ПРОДУКЦІЇ
яка виготовлена з добірного м’яса, натуральних прянощів, кращих інгредієнтів з Італії та інших Європейських країн.

З давніх часів ковбаса була елітним стравою, оскільки її виготовлення – тривалий і складний процес, в якому використовували не тільки м’ясо вищої якості, але і дорогі спеції, привезені з Індії і зі Сходу. У середньовічній Європі виготовлення ковбаси йшло різними шляхами в залежності від клімату місцевості. У північних областях готували сирокопчені ковбаси, а в більш теплих південних регіонах сушили на сонці, тобто в’ялили.

Майстерня “Salsus” натхненно працює над відтворенням традиційних рецептур стародавньої Європи, застосовуючи новітні технології та тільки найкращі інгредієнти. Ми виготовляємо м’ясні вироби на інноваційному німецькому обладнанні за старовинними рецептами з усього світу. Продукція дозріває в кліматичних камерах, в яких підібрані температурні режими, наближені до природних умов цегляних підвальних льохів.

Традиційні італійські ковбаси, французькі делікатеси, австрійські копчені ковбаси, німецькі сосиски і сардельки – все це і навіть більше готують в майстерні “Salsus”. Основною особливістю нашого виробництва є дотримання всіх традиційних етапів виготовлення та чітке дотримання рецептур.

Використовуючи тільки найкраще м’ясо вітчизняного походження, ми гарантуємо користь і безпеку наших крафтових ковбас і м’ясних виробів. Для створення традиційного вишуканого смаку продукції ми привозимо оригінальні прянощі та інгредієнти з різних країн світу: коньяк Calvados, найкраще вино та італійські сири (Пармезан і ін.), Ароматний ром, натуральний мед, фісташки, свіже вершкове масло.