КОЖНА СУЧАСНА ЛЮДИНА ПОТРЕБУЄ
ЯКІСНОЮ ПРОДУКЦІЇ.
ТМ “Salsus” завжди пам’ятає про це і приділяє контролю якості виробів велика увагу.
Уся сировина, що використовується для виготовлення продукції, проходить ретельний огляд вручну фахівцями. На першому етапі визначають рівні показника РН. На основі цих даних складають спеціальну посолочну суміш для засолу сировини. М’ясо дозріває в спеціально обладнаних холодильних камерах не менше 72-х годин. Формування м’ясних делікатесів здійснюється на німецькому обладнанні останнього покоління.
На останньому етапі виготовлення м’ясних виробів продукція надходить в спеціально обладнане приміщення для упаковки. Попередня дезінфекція та вакуумна упаковка дозволяють зберегти смак і якість виробів на вищому рівні.
Серед стандартів контролю безпеки і якості харчової продукції, прийнятих і сертифікованих на підприємстві: ДСТУ 4161-2003 «Системи управління безпечністю харчових продуктів», ISO 9001:2000 «Системи управління якістю»