КАНОНИ ЯКОСТІ

КОЖНА СУЧАСНА ЛЮДИНА ПОТРЕБУЄ
ЯКІСНОЮ ПРОДУКЦІЇ.
Адже здорове харчування – одна зі складових довгого і щасливого життя.
ТМ “Salsus” завжди пам’ятає про це і приділяє контролю якості виробів велика увагу.
Продукція бренду “Salsus” – це чітка відповідність усім нормам і стандартам якості на вищому рівні. Саме крафтове виробництво гарантує створення європейського, чесного, натурального продукту вищої якості. Оригінальний смак наших м’ясних делікатесів завжди підкресленний натуральністю всіх інгредієнтів.

Уся сировина, що використовується для виготовлення продукції, проходить ретельний огляд вручну фахівцями. На першому етапі визначають рівні показника РН. На основі цих даних складають спеціальну посолочну суміш для засолу сировини. М’ясо дозріває в спеціально обладнаних холодильних камерах не менше 72-х годин. Формування м’ясних делікатесів здійснюється на німецькому обладнанні останнього покоління.

На останньому етапі виготовлення м’ясних виробів продукція надходить в спеціально обладнане приміщення для упаковки. Попередня дезінфекція та вакуумна упаковка дозволяють зберегти смак і якість виробів на вищому рівні.

Серед стандартів контролю безпеки і якості харчової продукції, прийнятих і сертифікованих на підприємстві: ДСТУ 4161-2003 «Системи управління безпечністю харчових продуктів», ISO 9001:2000 «Системи управління якістю»

Наша продукція

детальнiше