НАШІ ПЕРЕВАГИ

Майстерня ексклюзивних м’ясних делікатесів і крафтових ковбас “Salsus” взяла за основу давні рецепти з усієї Європи для виробництва своєї продукції в Україні. Експериментальні партії крафтових ковбас і делікатесів отримали високу оцінку за смакові якості і успішно вийшли на ринок.
СЕРЕД ПРИНЦИПІВ РОБОТИ
ТМ “SALSUS”:

ретельний відбір сировини для кожної партії крафтових делікатесних виробів

формат відкритого діалогу з партнерами і споживачами

використання тільки натуральної української сировини і оригінальних інгредієнтів з Італії

відкритий доступ до інформації про продукцію та виробництво

постійне вдосконалення рецептур і випуск нових м’ясних делікатесів і крафтових ковбас для ринку України
НАШІ ПЕРЕВАГИ:

Використовуємо тільки найкраще м’ясо для своїх виробів. Купуємо сировину у провідних фермерів України, вирощену в екологічно чистих зонах з сертифікатами якості форми У-2 і перевірки Держспожівслужби

Привозимо оригінальні спеції та інгредієнти для дотримання рецептів.

Серед них: коньяк Calvados, найкраще вино та італійські сири (Пармезан і ін.), ром, натуральний мед, фісташки, вершкове масло для незабутнього смаку і аромату

Тандем новітніх технологій і традицій на виробництві. Виготовляємо м’ясні вироби на новітньому німецькому обладнанні за старовинними європейськими рецептами. Продукція дозріває в інноваційних кліматичних камерах, в яких підібрані температурні режими, наближені до природних умов цегляних підвальних льохів

Висока якість м’ясних делікатесів і крафтових ковбас для справжніх гурманів. Проводимо строгий контроль якості на всіх етапах виробництва і ретельний контроль кінцевого продукту.