СЕРЕД ПРИНЦИПІВ РОБОТИ
ТМ “SALSUS”:





НАШІ ПЕРЕВАГИ:

Використовуємо тільки найкраще м’ясо для своїх виробів. Купуємо сировину у провідних фермерів України, вирощену в екологічно чистих зонах з сертифікатами якості форми У-2 і перевірки Держспожівслужби
Привозимо оригінальні спеції та інгредієнти для дотримання рецептів.
Серед них: коньяк Calvados, найкраще вино та італійські сири (Пармезан і ін.), ром, натуральний мед, фісташки, вершкове масло для незабутнього смаку і аромату


Тандем новітніх технологій і традицій на виробництві. Виготовляємо м’ясні вироби на новітньому німецькому обладнанні за старовинними європейськими рецептами. Продукція дозріває в інноваційних кліматичних камерах, в яких підібрані температурні режими, наближені до природних умов цегляних підвальних льохів
Висока якість м’ясних делікатесів і крафтових ковбас для справжніх гурманів. Проводимо строгий контроль якості на всіх етапах виробництва і ретельний контроль кінцевого продукту.
